10.10.2017

Aurora Borealis ve vinném sklepě – je to víno, nebo fake news?

Odevzdali jsme texty festivalového průvodce, vzniká jeho grafická podoba a postupně děláme korektury, zároveň připravujeme panely s profily vinařů. Tom byl v terénu zakreslit podklady pro informační šipky ke sklepům, čekáme na skleničky, tašky jsou v tisku, tým dobrovolníků na registrační místo je zčásti pohromadě. Doprovodný program je kromě Babských hodů v Perné téměř kompletní. Zdeňka žasla, kolik zajímavých jídel tam tentokrát bude. A nejen jídel. Tady je několik perliček z toho, co nám vinaři nahlásili: svatomartinské menu, talíře s uzeninami a živá hudba, chleba s praženou cibulkou a jablkem, pečený vepřový bok, přesňáky, uzená kýta na grilu, coffee to go, vyprošťovací polévka – husí kaldoun, povídání o polární záři k ledovému vínu, občerstvení na téma HUSY KÁVA KOKINA, harmonikář, originál slovenský bača Miro, prohlídka šlechtitelských sklepů, cimbálový večer, hudba před jedním nebo druhým sklípkem podle počasí, mletí a lisování hroznů, možnost pomazlení se s oslem, dýňová polévka se zázvorem a křížalami (i v neděli ráno:-)

Přečtěte si více novinek v newsletteru.